• info@autoimorteren.org

Werkwijze

werkwijze-icon-1

1. Zoek je auto of laat ons zoeken

Ben je klaar voor je volgende auto? Maar dan wel een met veel opties en voordeel? Zoek in ons aanbod, vind hem en laat hem zorgeloos importeren door ons. Twijfel je nog over het merk en model? Geen probleem, we zoeken graag voor je. We hebben een breed assortiment aan nieuwe auto’s en helpen je graag van A tot Z.

2. Berekening van je voordeel

Nadat je jouw perfecte auto gevonden hebt kan je vergelijken wat je bij ons bespaart. Wat kan je financieel verwachten en wat zijn de valkuilen? Vertrouw op onze jarenlange expertise en voorkom tegenvallers en fiscale naheffingen achteraf!

werkwijze-icon-2
wekwijze-icon-3

3. Afspraken vastleggen

Keuze kunnen maken? Dan kunnen we afspraken maken en de deal rondmaken. Wij leggen de aflevercondities van je nieuwe auto vast in een contract in correct technisch en juridisch Nederlands. Dat voelt wel zo veilig.

4. Transport, import en registratie

Nadat de handtekeningen gezet zijn halen we de auto persoonlijk voor u op. Dan verzorgen wij het verzekerde transport naar Nederland. Hierna gaan we zo snel mogelijk de import afwikkelen, dus de keuring bij de RDW en de fiscale afrekening van de BPM. in afwachting van de kentekenregistratie staat je nieuwe auto in ons beveiligde aflevercentrum.

wekwijze-icon-4-4
wekwijze-icon-5

5. Controle, inbouw en aflevering

Als zowel de RDW als de fiscus akkoord zijn ontvangen wij de nieuwe Nederlandse kentekens van je auto. Dit kan een paar dagen duren. Van deze wachttijd maken wij gebruik om je auto perfect af te leveren. Als alles is afgerond maken we een afspraak voor de aflevering. Dat kan op locatie op kantoor of gewoon thuis.

Vragen? Neem contact met ons op!
020 261 4634